Back to Top

Connecting you and your web

joomla-logo-gel designJoomla!® website

 

Connect your Web bouwt uw website (bij voorkeur) in Joomla. Joomla! is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je websites en online applicaties kunt bouwen. Joomla! is één van de meest gebruikte pakketten om websites mee te maken.
Joomla! is een Open Source-pakket en is daardoor voor iedereen vrij beschikbaar onder de GPL licentie. 
Omdat vele duizenden Joomla!fanaten over de hele wereld meewerken aan ontwikkeling en onderhoud is het gegarandeerd dat Joomla! ook in de toekomst beschikbaar zal blijven. Er zijn vele duizenden uitbreidingsmogelijkheden voor beschikbaar in de vorm van extensies, waarvan een deel gratis en een deel betaald. Joomla! bestaat ook in het Nederlands. Veel extensies zijn eveneens in het Nederlands beschikbaar. Zoniet, dan is er vrijwel altijd de mogelijkheid om een vertaling zelf te maken.

Joomla! wordt over de gehele wereld gebruikt voor allerlei websites van alle soorten en maten. Bijvoorbeeld: Zakelijke website of portal, Zakelijke intranet en extranet, Online tijdschrift en nieuwsportaal, Online winkel en reserveringssysteem, Overheidsapplicatie,  MKB zakelijke website, Non-profit organisatiewebsite,  Verenigingswebsite,  School- en kerkelijke website,  Persoonlijke- of familiewebsite, en voor natuurlijk voor alle andere denkbare websites.

Joomla is door middel van templates een eigen uiterlijk te geven. Dat maakt het ook mogelijk om uw site simpelweg een totaal ander uiterlijk te geven door een andere template te kiezen.

Connect your Web levert pakketten met standaard een lege Joomla installatie. Wij voegen daar enkele extensies aan toe waarvan wij vinden dat ze hun nut al wel bewezen hebben. Niet geheel zonder eigenbelang overigens, want als wij uw site gaan onderhouden vinden wij deze extensies noodzakelijk.

Het is lastig om vooraf een prijs af te geven voor de bouw van een website. Wij proberen alles in goed overleg te regelen, maar afhankelijk van uw wensen wijken wij uiteraard af van de prijzen. Stel bijvoorbeeld dat u een eerste inhoudelijke vulling hebt gekozen en u wijzigt deze voortdurend. Dan kunt u niet meer van ons verwachten dat wij daarvoor niets in rekening brengen.

U krijgt van ons een werkende website opgeleverd. Dat betekent een website met een minimale vulling indien u niet voor inhoudelijke vulling door ons hebt gekozen.
U krijgt van Connect your Web een template die wij zo veel mogelijk volgens uw specificaties maken. We hebben het dan over een niet al te ingewikkelde template, maar wel volgens uw wensen wat kleur en uiterlijk betreft.
Er zijn verschillende extensies die min of meer hetzelfde kunnen doen. Indien u wensen hebt die een betaalde extensie betekenen, zullen de kosten daarvan in rekening worden gebracht.

 

posticon Webwinkel PRO pakket

In dit pakket zit J2Store PRO, een webwinkel waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Deze webwinkel is de enige die wij kennen die volledig in Joomla is geïntegreerd.

Connect your Web installeert een of meer betaalde Joomla extensies op uw site om haar werk en onderhoud te vergemakkelijken. U verkrijgt géén licentie en de extensies mag u enkel en alleen gebruiken zolang uw site is gehost bij Connect your Web. 

Wij installeren voor u de actuele versie van: 

joomla logo black

 

    1. Joomlaj2store
    2. J2Store PRO
    3. Akeeba Backup PRO
    4. JCE EditorlogoAkeeba

jce

 

 


 

€110.00
* Optie: J2Store betalingenpakket bestaande uit iDEAL, Mastercard, Visa, American Express, Maestro, Apple Pay, Bancontact, Klarna, Paypal, SEPA, KBC, Delfius, Giropay, Paysafecard en verschillende cadeaubonnen:X

Copyright Connect your Web

De inhoud van deze site is beschermd door het Copyright van Connect your Web.