U kunt bij uw hosting- of websitepakket een of meer domeinnamen aanvragen. Er is op dit moment een ruime keuze aan domein-extensies. De meest voor de hand liggende zijn .nl, .be, .com, .org of .eu. Maar er zijn er nog veel meer.  Meer dan u denkt. Om er een paar te noemen: .kiwi, .exposed, .kids, .garden, .website, .vodka, of wat dacht u van .paris, en .vegas?

Er zijn op moment van schrijven (april 2015) alleen al zo'n 580 generieke extensies  in 26 verschillende categorie├źn.  En iedere maand komen er weer nieuwe bij ...
En dan heb ik het nog niet over de landen-extensies van over de hele wereld.

Connect your web kan alle beschikbare domein-extensies voor u regelen.

Wij kunnen helaas niet garanderen dat uw gewenste domeinnaam beschikbaar zal zijn. Aan sommige extensies zijn door de uitgevende instantie voorwaarden gesteld waaraan u moet voldoen om de extensie te mogen voeren.
En natuurlijk is er altijd de kans dat de door u gewenste naam al bezet is. Soms is het mogelijk om die domeinnaam dan van de huidige eigenaar over te kopen.
Houd er rekening dat sommige domeinnamen behoorlijk aan de prijs kunnen zijn. Mede om deze reden zal Connect your Web pas tot definitieve aanvraag overgaan zodra het verschuldigde bedrag aan ons is betaald.