Hosting is het beschikbaar stellen van webruimte. De term webhotel wordt ook wel eens gebruikt. Beschikbaar stellen betekent ook dat u zelf installatie, beheer en onderhoud moet doen.

Connect your Web doet het anders. Wij leveren pakketten met een voorgeïnstalleerde Joomla CMS, tesamen met enkele extensies waar u normaal gesproken voor moet betalen. Dit zijn extensies waarvan wij vinden dat ze hun nut al wel bewezen hebben:

  • Akeeba Backup. Dit programma maakt een backup die altijd terug te zetten is, hoe erg uw site er ook aan toe is. U krijgt de PRO versie.
  • JCE Editor. Een toolset die veel tijd kan besparen bij het opmaken van uw artikel. Ook vanuit het oogpunt van zoekmachine optimalisatie is dit een aanrader. U krijgt de PRO versie.


Past uw wens niet in een van de pakketten?
Neem contact met ons op en wij kijken samen wat voor u passend is.

 

padlockcomodo-ssl

Wilt u een beveiligde verbinding met het https:// protocol, dan adviseren wij een ssl-certificaat. De certificaten van Comodo kennen een garantiebedrag: het maximale totale bedrag dat aan uw klanten wordt betaald als zij schade hebben geleden door misbruik van het certificaat. Een soort verzekering dus. Met name indien u een webwinkel hebt, zullen uw klanten daardoor meer vertrouwen in u hebben. U kunt kiezen voor 40%, 80% of 90% verhoogde betrouwbaarheid. 100% betrouwbaarheid is -zoals zo vaak- een illusie.