Hostingpakketten

Hosting is het beschikbaar stellen van webruimte. De term webhotel wordt ook wel eens gebruikt. Wij leveren uw hostingruimte af met of zonder een geïnstalleerde CMS naar uw keuze.
En hebt u nog geen domeinnaam? Dan regelen wij dat voor u.
En soms gaat alles razendsnel. Vanaf het aanvragen van een domeinnaam tot het met het afleveren van een actieve website inclusief werkende e-mail.
Wilt u meer? Dat kan. Want alleen maar beschikbaar stellen betekent ook dat u zelf het inrichten, het beheer, het onderhoud en vullen moet doen. Daar is niks mis mee, maar het kan ook anders. Veel van onze klanten hebben geen tijd, kennis of zin om zelf alles te doen. Connect your Web doet dat dan voor u.

 Website

Connect your Web heeft zich gespecialiseerd in Jooma. Wij leveren voor u werkende Joomla website met een backup extensie waar u normaal gesproken apart voor moet betalen. Maakt u gebruik van betaalde extensies? In een aantal gevallen kunt u daarvoor gebruik maken van een licentie via Connect your Web zodat u niet het volle pond betaalt.  
Wij maken voor u een website en richten deze volgens uw wensen in.  U hoeft de site alleen nog maar te vullen.
U kunt gebruik maken van de meegeleverde standaard tempates. Wilt u een eigen stijl en kleurstelling? Dan maken wij voor u een template.
Connect your Web kan voor u zelfs het inhoudelijke beheer overnemen.
Wij zijn in dit geval uw full-service leverancier. Voor ons betekent dat wij u alle technische zaken rond een website uit handen kunnen nemen. Voor u betekent het dat u alleen nog maar de inhoud van de site -teksten, afbeeldingen, etc- hoeft aan te leveren. Wij zorgen dat het allemaal netjes op de site zichtbaar wordt.